11 Şubat 2009 Çarşamba

GENEL MERKEZ DUYURULARI

Genel Merkez

KONU: Temsilciliklere duyuru
Merhaba,
TurkBirDev kitapcigi ve DVD sinin Istanbul'dan dagitimina hazirlanmaktayiz. Kitapcik ve DVDler 7 ulkemizin her il, ilce ve universitelerinde kurulmus veya kurulmakta olan temsilciliklere gonderilecek ve oradan bolgelere dagitilmasi saglanacaktir.
Dagitilmasi mumkun olan en yuksek sayiyi belirliyebilmemiz ve buna gore siparisi sonuclandirabilmemiz icin, her temsilciligin kullanabilecegi miktari bizlere bu ay icinde bildirmesi gerekmektedir. Dagitmak veya kullanilmak istenilen diger malzemelerin liste ve sayisi bildirilebilirse onlarin da elde edilmesi icin calisilacaktir.
Tum basim ve temsilcilik adreslerine kadar tasit ucretleri Genel Merkez tarafindan karsilanacaktir.

TurkBirDev el kitabi ve tanitim DVDsinin temsilcilikler tarafindan uyelerine ucretli olup olmiyacagi ve nasil dagitilacagi temsilci baskan ve kurullarinin karari ile belirlenebilir ve yoresel ihtiyac ve kanunlar cercevesinde uygulamaya konulabilir. Elde edilen gelir temsilcilikler tarafindan, TurkBirDev temsilciligi olarak yapacak olduklari diger etkinlik harcamalarinda kullanilabilir.
BasarilariMizin devami dilegimle,
Sefer Ozdemir

ilce, il, bolge ve ulke temsilcilikleri baskanligi
Gerekli ve 7 bagimsiz Turk devleti arasinda gerceklestirilebilir olan Turk Birligi yolunda calismalarimizi hizlandirabilmek icin, TurkBirDev bolge temsilcilikleri yanisira, ulke temsilciligi baskanligina adaylar aramaktadir.
ilce, il ve bolge temsilciliginin acilmasi icin atilmasi gereken adimlar;
Ilk adim olarak bir toplanti ayarlanmasi gerekmektedir.
Bu toplantinin gunu ve bilgileri obeklerimizde ve diger obeklerde duyurulmalidir.
Toplantida TurkBirDev'in Turk Birligi anlayasi tartisilmali ve kabul edilmelidir.
TurkBirDev calismalarina bakilmali ve temsilcilik yoresinde kimin bu calismalari baslatip surdurebilecegi tartisilmalidir.
Ikinci bir toplanti birincisinde oldugu gibi duyurulmali ve bu toplantida temsilcilik yonetim kurulu secimleri yapilmalidir.
secimler sonucu basa gelen ilce baskanlari il baskanina, il baskanlari ise bolge baskanina ve bolge baskanlari da ulke baskanlarina bagli olarak calisabilmelidirler. Ulke baskanlari TurkBirDev Genel Merkez'i tarafindan secilmektedir.
Ulke temsilciligi baskanligindan beklentimiz;
7 Ulkeden birinde ve/ya ulke adina bir merkez olusturmasi;
Ulkede TurkBirDev'in orgutlenmesini saglamasi;
Verilecek aylik butcenin disinda gereken miktarlari yapilacak cesitli calisma ve etkinliklerle karsiliyabilmesi;
1, 2, 3...9 yillik belirli hedefler koymasi ve bunlari tutturabilmek icin azimle calismasi gibidir.
Temsilciliklerin;
Genel Merkez tarafindan taninmasi ve desteklenebilmesi,
Basin ve yayin organlarina, bilgi ve konferans verilmesini isteyen kisi, okul ve diger kurumlara temsilcimiz olarak onerilebilmesi icin temsilcilikler (ne kadar ozerk calisiyor olsada) www.turkbirdev.org da gorulen bilgiler dogrultusunda hareket etmekle yukumludur.
Ilgilenen arkadaslarimizin
bilgi@turkbirdev.info adresine ozgecmisleri ile birlik, ilgi nedenlerini ve nasil basarili olacaklarini aciklayan ayrintili bir yazi gondermeleri rica olunur.
1000 yildir hayal ettik; inandik..
Calisip hayali gerceklestirme zamanidir artik!
BasarilariMizin devami dilegimle,
Sefer Ozdemir
TurkBirDev adina
TurkBirDev;
Hic bir partiye mensup degildir, ama her partiden insan icerir
Hic bir gruba veya cemiyete bagli degildir ama her grubtan ve cemiyetten olan Turklere acik ve kucaklayicidir.
Bir dernek degildir; vatan ve millet icin calisan her kisi, kurulus ve derneklerin daha da basarili olabilmeleri icin katkida bulunmayi amaclayan bir topluluktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder